Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Michaela Krajanová

MUDr. Michaela Krajanová

MUDr. Krajanová Michaela, Všeobecný lekár pre dospelých, Staré Mesto | NávštevaLekára

Všeobecný lekár pre dospelých

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 1 - Staré Mesto
Bratislavský kraj


PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV

Prosíme pacientov s respiračnými infekciami, aby naďalej vopred kontaktovali ambulanciu pred návštevou mailom alebo telefonicky.

KONTAKT:
02/2086 8777, 02/3266 3502, 02/2086 8759
recepcia.radl@mdclinic.sk
Viac informácií TU

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup P Parkovanie WiFi Platba kartou N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

zastávka MHD - Blumentál (Floriánske nám.):

  • električky 2, 3, 5, 6, 8, 9, autobusy 31, 39, 94
 
zastávka MHD - Americké námestie: 
  • trolejbusy 207, 208

 

Poliklinika MDclinic na Radlinského sa nachádza v blízkosti objektov hotel Saffron, Blumentálsky kostol, Cubus (Dell), Daňový úrad Bratislava, Univerzitná nemocnica Bratislava, Slovenská technická univerzita, Národná banka Slovenska; v blízkosti ulíc Floriánske námestie, Blumentálska, Americké námestie, Mickiewiczova, Školská, Fazuľová.

Bezplatné parkovanie je zabezpečené v areáli polikliniky, ktorý je súčasťou hotela Saffron - parkovací lístok si necháte potvrdiť na recepcii polikliniky.

O lekárovi / ambulancii:

Po ukončení štúdia na Lekárskej Fakulte UK v Bratislave som pracovala na Internom oddelení UNsP Milosrdní bratia. V roku 2008 som získala postupovú skúšku pre internistický kmeň a v r. 2011 následne EU atestáciu v odbore všeobecné lekárstvo. Od roku 2012 do apríla 2018 som pracovala ako všeobecný lekár v súkromnej poliklinike. Pravidelne sa zúčastňujem odborných kurzov a lekárskych kongresov. 

Som členkou Slovenskej lekárskej komory.

Ponúkané služby:

V našej ambulancii Vám poskytujeme základnú diagnostiku a liečbu akútnych a chronických ochorení všetkým pacientom od 18 rokov. Realizujeme preventívne prehliadky aj nad rámec úhrady z verejného zdravotného poistenia. Disponujeme prístrojom CRP na odlíšenie bakteriálnej a vírusovej infekcie, ako aj ekg prístrojom, spirometriou. Ak to bude zdravotný stav vyžadovať, zabezpečíme Vám vyšetrenie u našich špecialistov.

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie