Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov

Lekári s možnosťou objednania online

Obrázok : MUDr.  Alena Tamaškovičová

MUDr. Alena Tamaškovičová

MUDr. Tamaškovičová Alena, pediater, Nové Zámky | NávštevaLekára

Všeobecný lekár pre deti a dorast - Pediater

Sestra:

Zuzana Juhászová

Adresa:

Nové Zámky
Nitriansky kraj

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

O lekárovi / ambulancii:

PEDIATER NZ, s.r.o. prevádzkuje ambulanciu pre deti a dorast do 28 roku života. Lekársku starostlivosť poskytuje lekár MUDr. Alena Tamaškovičová spolu so zdravotnou sestrou Zuzanou Juhászovou.

    MUDr. Alena Tamaškovičová absolvovala Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave v roku 2005. Následne začala pracovať vo Fakultnej menocnici s poliklinikou v Nových Zámkoch na Klinike vnútorného lekárstva II. V roku 2007 začala vykonávať prácu na Pediatrickej klinike Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch. Atestačnú prácu na tému - Riziká celiakie a asociácia s inými ochoreniami u detí obhájila v roku 2013 a súčasne úspešne vykonala atestatčnú skúšku v odbore pediatria. Od roku 2013 pracovala na Pediatrickej klinike ako starší sekundárny lekár. V súčasnoti pracuje na Pediatrickej klinike Fakulnej nemocnice s poliklikou v Nových Zámkoch na skrátený úväzok pretože od 01.04.2015 prevzala ambulanciu pre deti a dorast MUDr. Ruženy Pitoňákovej. Atestáciu z Dorastového lekárstva absolvovala v r.2015.

    Zdravotná sestra Zuzana Juhászová pôsobí na ambulancii od jej vzniku. Má viac ako 30 ročné odborné skúsenosti a empatický prístup k pacientom.

    Naša ambulancia poskytuje tak preventívnu ako aj akútnu zdravotnú starostlivosť s moderným prístupom mladého kolektívu. V diagnostike využívame dostupné laboratórne metódy aj priamo na ambulancii. Aktívne používame CRP prístroj a základné  vyšetrenie moču. Vykonávame povinné a dobrovoľné očkovania spolu s odborným poradenstvom v oblastiach stravovania, diét, potravinových alergií a ďalších iných oblastiach.

    Pri preventívnych prehliadkach dbáme na správny vývoj psychomotorických zručností a iných dôležitých ukazovateľov. V rámci poradní vykonávame poradenskú činnosť pre správne stravovacie náviky detí ako aj športové aktivity.

Ponúkané služby:

 

Cenník:

 

Fotogaléria: