Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : Bc. Katarína Klopanová

Bc. Katarína Klopanová

Bc. Klopanová Katarína, Dentálna hygiena, Bojnice | NávštevaLekára

Dentálna hygiena

Sestra:

 

Adresa:

Bojnice
Trenčiansky kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

Stomatológia Ševčík - Prijímame nových pacientov na dentálnu hygienu v Bojniciach na Okrajovej ulici, kúsok od Prievidze. Tešíme sa na Vás.

Informácie o ambulancii:

Platba kartou N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

O lekárovi / ambulancii:

Pani Bc. Katarína Klopanová je váženou odborníčkou v oblasti dentálnej hygieny s viac ako 15-ročnou praxou. Každý piatok svojimi skúsenosťami obohacuje tím našej stomatologickej ambulancie v Bojniciach pri Prievidzi. Jej prístup k pacientom je vždy profesionálny a empatický, čo z nej robí obľúbenú hygieničku medzi našimi pacientami. Ak hľadáte skúsenú dentálnu hygienu v Prievidzi, Bojniciach alebo v okolí, radi Vás privítame v našej ambulancii. Ponúkame profesionálne služby dentálnej hygieny, ktoré sa snažíme prispôsobiť individuálnym potrebám každého klienta.

Ponúkané služby:

Komplexná starostlivosť o dentálnu hygienu pre dospelých: 

V ambulancii dentálnej hygieny Stomatológia Ševčík pristupujeme ku každému klientovi individuálne a dbáme na to, aby každé ošetrenie prebiehalo čo najkomfortnejšie. Naším zámerom je, aby ste z našej ambulancie odchádzali s pocitom spokojnosti a tešili sa na vašu ďalšiu návštevu. Starostlivosť o váš úsmev bude s láskou zabezpečovať naša skúsená dentálna hygienička Bc. Katarína Klopanová.


Lokalita:

Naša ambulancia sa nachádza v modernom prostredí novostavby priamo pri vstupe do Bojníc na Okrajovej ulici, číslo 11. Ponúkame bezproblémové parkovanie priamo pred ambulanciou úplne zadarmo. Ak hľadáte kvalitnú dentálnu hygienu v Prievidzi alebo Bojniciach, nájdete nás len na skok od vás. Navštívte nás a zaistite si ten najlepší prístup a starostlivosť pre váš úsmev v príjemnom a prístupnom prostredí.


Cenník:

Vstupná dentálna hygiena:      70

Opakovaná dentálna hygiena:  50

Kyretáž parodontálnych vačkov (cena za sextant):  30€
Pieskovanie:  20

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie