Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Boris Pekárek PhD.

MUDr. Boris Pekárek PhD.

MUDr. Pekárek Boris PhD., Gastroenterológ - gastroenterológia, Ružinov | NávštevaLekára


Gastroenterológ - gastroenterológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 2 - Ružinov
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Novú gastroenterologickú kliniku otvárame od 1.3.2024. Registračný poplatok za vstupné vyšetrenie v rozsahu 30 min je 80 €. Na vyšetrenie u nás výmenný lístok nepotrebujete.

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

 

O lekárovi / ambulancii:

Štúdium na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave som ukončil v roku 2002. Od roku 2002 do apríla 2010 som pôsobil na Internej klinike v Trnave, kde som v roku 2008 získal špecializáciu v odbore gastroenterológia.

Od apríla roku 2010 pracujem na Gastroenterologickom oddelení Národného onkologického ústavu, pričom od roku 2017 pôsobím ako primár tohto oddelenia. Absolvoval som viacero špecializovaných tréningov v zahraničí. Od roku 2018 do roku 2024 som bol predsedom Onkologickej sekcie Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti.

V súčasnosti som predseda Endoskopickej sekcie Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti a člen výboru Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti. Hlavnou oblasťou môjho záujmu je endoskopická diagnostika a endoskopická liečba včasných nádorov pažeráka, žalúdka, hrubého čreva a konečníka. 

Svoje skúsenosti a výsledky práce zdieľam  v odborných publikáciách i na odborných konferenciách, a takisto ako školiteľ základných i pokročilých endoskopických techník doma i v zahraničí.

Ponúkané služby:

V Dr. GASTRO sme pre vás spojili odbornosť a ľudskosť, aby sme vám poskytli najvyššiu úroveň gastroenterologickej starostlivosti. 

Pretože vieme, aké stresujúce vedia byť gastroenterologické vyšetrenia, sme tu pre vás s profesionálnym prístupom, rýchlymi a bezbolestnými vyšetreniami a ústretovým personálom, ktorý vás bude empaticky sprevádzať každým krokom. 

 

Naše služby:

  • Konzultácia pre dôkladné zhodnotenie vášho zdravotného stavu
  • Gastrofibroskopia 
  • Kolonoskopia
Všetky endoskopické vyšetrenia vykonávame endoskopmi s vysokým rozlíšením s možnosťou virtuálnej chromoendoskopie (zobrazenie slizníc v špeciálnom farebnom svetle) a insuflácie oxidom uhličitým, čo významne znižuje nepríjemné pocity počas a najmä po vyšetrení.

Cenník:

 

Fotogaléria: