Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Andrej Orságh

MUDr. Andrej Orságh

MUDr Orság, gastroenterológ Bratislava Ružninov, - kontakt, objednanie


  • Marta hodnotí:
    Veľmi príjemné vyšetrenie.

Gastroenterológ - gastroenterológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 2 - Ružinov
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Novú gastroenterologickú kliniku otvárame od 1.3.2024. Registračný poplatok za vstupné vyšetrenie v rozsahu 30 min je 80 €. Na vyšetrenie u nás výmenný lístok nepotrebujete.

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Veľmi príjemné vyšetrenie.Marec 2024, Marta

O lekárovi / ambulancii:

Štúdium na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave som ukončil v roku 2009. Po jednoročnom pôsobení na Chirurgickom oddelení Fakultnej nemocnice v Trnave som začal pracovať na Gastroenterologickej klinike Univerzitnej nemocnice Bratislava a Slovenskej zdravotníckej univerzity, kde som v roku 2015 získal špecializáciu v odbore gastroenterológia.

Od roku 2016 pôsobím ako gastroenterológ na Gastroenterologickom oddelení Národného onkologického ústavu (NOÚ) a od roku 2019 aj ako odborný konzultant Národného onkologického inštitútu (NOI) pre skríning rakoviny hrubého čreva a konečníka.

V súčasnosti som vedúcim pracovnej skupiny pre skríning kolorektálneho karcinómu Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti, podpredseda výboru Endoskopickej sekcie a člen výboru Onkologickej sekcie Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti. 

Svoje bohaté skúsenosti sa usilujem zdieľať na odborných konferenciách, v odborných gastroenterologických publikáciách i ako školiteľ základných aj pokročilých endoskopických techník v rámci tréningov organizovaných v NOÚ. 

Ponúkané služby:

V Dr. GASTRO sme pre vás spojili odbornosť a ľudskosť, aby sme vám poskytli najvyššiu úroveň gastroenterologickej starostlivosti. 

Pretože vieme, aké stresujúce vedia byť gastroenterologické vyšetrenia, sme tu pre vás s profesionálnym prístupom, rýchlymi a bezbolestnými vyšetreniami a ústretovým personálom, ktorý vás bude empaticky sprevádzať každým krokom. 


Naše služby:

  • Konzultácia pre dôkladné zhodnotenie vášho zdravotného stavu
  • Gastrofibroskopia 
  • Kolonoskopia
Všetky endoskopické vyšetrenia vykonávame endoskopmi s vysokým rozlíšením s možnosťou virtuálnej chromoendoskopie (zobrazenie slizníc v špeciálnom farebnom svetle) a insuflácie oxidom uhličitým, čo významne znižuje nepríjemné pocity počas a najmä po vyšetrení.


Cenník:

 

Fotogaléria: