Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Adela Chríbiková

MUDr. Adela Chríbiková

MUDr. Chríbiková Adela, gynekológ, Staré Mesto | NávštevaLekára


  • Zuzana hodnotí:
    Profesionálny prístup, zodpovedne a proaktívne nastavila vyšetrenia, ktorými dotvorí (chýbajúci) obraz o mojom aktuálnom...
Zobraziť ďalšie hodnotenia

Gynekológ - gynekológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 1 - Staré Mesto
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÉ PACIENTKY. Ročná karta od 109 EUR (zahŕňa kapitáciu, preventívnu prehliadku a celoročnú starostlivosť). Poskytujeme rýchle termíny v prípade akútnych ťažkostí aj pre nekapitované pacientky (jednorazové vyšetrenie za 69 EUR + USG 47 EUR). Ak máte záujem o objednanie sa na preventívnu prehliadku u nás, je potrebné ukončiť zmluvu s predchádzajúcim zmluvným gynekológom a uzatvoriť novú zmluvu s naším centrom.

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup WiFi N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Veľmi láskavý a pritom profesionálny prístup.Február 2024, Ivica
  • Profesionálny prístup, zodpovedne a proaktívne nastavila vyšetrenia, ktorými dotvorí (chýbajúci) obraz o mojom aktuálnom zdraví. Drží sa podstaty, nekomentuje čo netreba, som s úvodným stretnutím veľmi spokojná.Január 2024, Zuzana
  • Veľmi milý a profesionálny prístup pani doktorky. Všetko mi trpezlivo vysvetlila. Odporúčam :) September 2023, Mária

O lekárovi / ambulancii:

MUDr. Adela Chríbiková je absolventka Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Po ukončení štúdia začala pracovať na oddelení anesteziológie a intenzívnej medicíny v Nemocnici s poliklinikou v Bardejove s pohotovostnými službami ako lekár RLP. Túžba po gynekológii a pôrodníctve zaviedla jej kroky do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch na gynekologicko-pôrodnícke oddelenie, kde sa začalo jej špecializačné štúdium v tomto odbore. Pokračovala v ňom v rámci praxe v Nemocnici Agel v Komárne. Atestačné štúdium úspešne ukončila špecializačnou skúškou z gynekológie a pôrodníctva na Lekárskej fakulte SZU v Bratislave v roku 2019. Počas tohto obdobia nazbierala bohaté skúsenosti s pôrodnicou, gynekologickou operatívnou, pôsobením na lôžkovom oddelení aj s ambulantnou prácou vrátane onkogynekologickej ambulancie, kde pracovala po boku skúseného onkogynekológa. Pravidelne sa zúčastňuje kongresov a vzdelávacích aktivít, z ktorých si odnáša nové vedomosti. S radosťou odborne sprevádza budúce mamičky celým tehotenstvom a v gynekológii kladie dôraz na prevenciu, v záujme zachovania zdravia a komfortu žien v každom ich životnom období.

Ponúkané služby:

Našim najvyšším cieľom je spokojná a zdravá žena a snažíme sa tomuto cieľu prispôsobiť všetko naše snaženie. V centre poskytujeme preventívnu a zdravotnú starostlivosť na najvyššej medicínskej úrovni. O Vaše zdravie sa stará kolektív skúsených lekárov a sestier, pre ktorých je pacientka na prvom mieste. V centre pracuje kvalifikovaná lekárka s dlhoročnými skúsenosťami MUDr. Milica Piškaninová a skúsená pôrodná asistentka Bc. Hana Kolmanová.

Centrum má vlastnú recepciu na objednávanie pacientov. Je vybavené špičkovými ultrazvukovými prístrojmi, najmodernejšou digitálnou kolposkopickou technikou ako aj kardiotokografom pre snímanie oziev plodu a kontrolu kontrakcií pred pôrodom. Používame jednorázový spotrebný materiál vrátane jednorazových gynekologických zrkadiel.

Centrum má v ponuke kurzy pre nastávajúce mamičky a pre páry, ktorú vedú naše pôrodné asistentky.

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie