Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Allan Böhm PhD, MBA, FESC, FJCS

MUDr. Allan Böhm PhD, MBA, FESC, FJCS

MUDr. Böhm Allan PhD, MBA, FESC, FJCS, kardiológ, Kramáre | NávštevaLekára


  • Juliana hodnotí:
    Neskutočný lekár , v dnešnej dobe takých stretávať je zázrak
Zobraziť ďalšie hodnotenia

Kardiológ - kardiológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 3 - Kramáre
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

Pacientov prosíme o objednávanie telefonicky na tel. čísle: +421 950 594 700 od 10:00 do 13:00 počas pracovných dní. Termín objednania online je určený na kontrolné vyšetrenia

Informácie o ambulancii:

Platba kartou N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Výborný prístup,ochotný vypočuť problémy .Veľká vďaka .Máj 2022, Stanislava
  • prvý kontakt s Mudr.Pavlíkom bol veľmi dobrý, nakoľko sa mi dostatočne venoval a vysvetľoval mi problém, verím, že tento kontakt budem aj naďalej využívaťApríl 2022, Vladimír
  • Ľudský prístup, vzdelanosť, profesionalita. Odborník v tom, čo robí. Moja absolútna spokojnost. Odporúčam.Apríl 2022, Ján
  • Veľká spokojnosť Marec 2022, Jana
  • Vyborna odbornost a snaha vysvetlit suvislosti s tym, ze sa lekar nezameriava vylucne iba na oblast kardiologie ale hlada suvislosti v ramc anamnezy a zdravotneho stavu pacienta.Február 2022, Juraj
  • Výborný lekár aj klinikaFebruár 2022, Jozef
  • dobrý prístup, profesionalitaFebruár 2022, Pavol
  • Pan doktor je veľmi milý a k pacientovi sa správa profesionálne. Cením si že i k pacientke 70+ sa chová ako k človeku a nie že má svoje už od žité. Ďakujem pán doktor. Január 2022, Júlia
  • Excellent DakujemeJanuár 2022, MAREK A RENATA
  • SuperDecember 2021, Marta
  • kvalita ,odbornost, odporučam aj ostatnym.November 2021, Milos
  • Som vdacna ze aj takyto lekary tu naozaj su! Najvisia spokojnost.Október 2021, milena
  • Profesionálny precízny prístup,sme nadmieru spokojní. Veľké ďakujeme.Október 2021, Jozef
  • Neskutočný lekár , v dnešnej dobe takých stretávať je zázrak Október 2021, Juliana
Zobraziť ďalšie hodnotenia »« Skryť hodnotenia

O lekárovi / ambulancii:

  • MUDr. Allan Böhm, PhD, MBA, FESC pracuje na Oddelení akútnej kardiológie Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb a vyučuje na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. 
  • Okrem klinickej medicíny sa venuje aj výskumu v oblasti kardiovaskulárnej prevencie, trombóz, arytmií a umelej inteligencie, za ktorý získal viaceré medzinárodné ocenenia. 
  • V roku 2015 založil biomedicínsku organizáciu Premedix Academy. 
  • V roku 2017 bol Európskou kardiologickou spoločnosťou oslovený, aby spoluzaložil Komisiu pre digitálnu medicínu, vďaka ktorej objavil prvé zárodky precíznej medicíny vo svete. 
  • Vzápätí túto formu medicíny priniesol aj na Slovensko, a tak vznikla Premedix Clinic. 
  • V roku 2020 bol Dr. Böhm zvolený do predsedníctva Európskej kardiologickej spoločnosti ako vôbec prvý Slovák a zároveň sa stal historicky najmladším členom tejto najväčšej kardiologickej spoločnosti na svete.

Ponúkané služby:

V našej kardiologickej ambulancii a prevenčnom centre neveríme mýtu, že existuje „jeden liek na všetko“. Ambulancie Kliniky Premedix pracujú samostatne alebo priamo nadväzujú na výsledky získané z CENTRA PREVENCIE. To v nemalej miere zníži počet zbytočných postupov v kardiologickej ambulancii a pacient nie je zbytočne vystavený nepotrebným liekom či neoptimalizovanej liečbe.  PRECÍZNA MEDICÍNA je medicínsky model, ktorý navrhuje prispôsobenie zdravotnej starostlivosti tak, aby sa lekárske rozhodnutia, liečby, postupy alebo produkty prispôsobovali priamo vám.

 

Pri komplexnom vyšetrení v našej kardiologickej ambulancii sa pacient objednáva na 2 termíny:

 

Počas prvej návštevy absolvuje: kompletné vyšetrenie krvi, vyšetrenie krvného tlaku, EKG – elektrokardiografia so zdravotnou sestrou a zároveň si dohodne termín s lekárom.

Druhá návšteva s lekárom pozostáva z: Echokardiografie (podrobná vizualizácia srdca na princípe sona na špičkovom prístroji) a osobnej integratívnej konzultácie výsledkov vyšetrení a anamnézy.

 

Je potrebné si priniesť výmenný lístok (odporúčanie, príp. správa od lekára) od praktického lekára, príp. iného špecialistu.

 

PREVENČNÉ CENTRUM

INTELIGENTNÉ MONITOROVANIE

Domáce inteligentné monitorovanie na diaľku certifikovanými zariadeniami, ktoré s lekárskou presnosťou zaznamenávajú EKG, krvný tlak, tepovú a dychovú frekvenciu, saturáciu krvi kyslíkom, telesnú teplotu a hmotnosť.

KARDIO PREVENCIA

Program obsahuje nadštandardné lekárske vyšetrenie, ktoré zahŕňa komplexný rozbor krvi, 12 – zvodové EKG, echokardiografiu, ultrazvukové vyšetrenie krčných tepien, inteligentné monitorovanie biologických funkcií po dobu jedného týždňa a záťažové vyšetrenie.

ONKO PREVENCIA

Preventívno-skríningový program zameraný na prevenciu, skorý záchyt a diagnostiku častých onkologických ochorení. Po zhodnotení individuálneho rizika klientovi navrhneme vhodné skríningové vyšetrenia a tiež preventívne opatrenia na zníženie rizika.

MAXIMÁLNA PREVENCIA

Základom programu je komplexná analýza zdravotného stavu pacienta, vrátane vyšetrenia DNA. Výsledkom programu je dôkladný plán skríningu a prevencie ušitý na mieru priamo pre klienta.

KOMPLEXNÁ ANALÝZA DNA

Podrobný genomický test identifikujúci širokú škálu predispozícii na ochorenia, ktorým vieme proaktívne predchádzať. Po konzultácií s lekárom je možné identifikovať a minimalizovať zdravotné riziká pre Vás, a v prípade statusu prenášača aj pre Vašich potomkov.

KOMPLEXNÁ ANALÝZA CHOLESTEROLU

Tento program obsahuje komplexné vyšetrenie spektra lipoproteínov. Výsledky analýzy subfrakcií cholesterolu a následné terapeutické a prevenčné kroky s klientom konzultuje špičkový lipidológ.

Kompletná ponuka na: https://premedixclinic.sk/prakticke-info/cennik/standardna-ambulantna-starostlivost/

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie