Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Iveta Elízová

MUDr. Iveta Elízová

MUDr. Elízová Iveta, očný lekár, Lamač | NávštevaLekára


  • Veronika hodnotí:
    Velka spokojnost. Dakujeme
Zobraziť ďalšie hodnotenia

Očný lekár - oftalmológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 4 - Lamač
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Venujeme sa detským pacientom od narodenia, ako aj dospelým. Poskytujeme očnú pohotovosť, následné rekonvalescenčné kontroly, celoročnú starostlivosť o zrak. Bez čakania, presne na objednaný čas, parkovanie priamo pred ambulanciou. Vyšetrenia vykonáva lekár s 30 ročnou praxou a všetkými atestáciami. Používame špičkové, úplne nové japonské diagnostické prístroje špecificky pre deti a pre dospelých, vrátane OCT.

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup P Parkovanie WiFi Platba kartou N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Vrelo odporúčam tak dospelým ako aj rodičom s ohľadom na prístup k detským pacientomApríl 2024, Jozef
  • Veľmi trpezlivý, profesionálny prístup.Apríl 2024, Eva
  • S vyšetrením sme boli veľmi spokojní. Pani doktorka je veľmi trpezlivá s dôsledná, situáciu pekne zvládla aj keď syn prestal spolupracovať. Ďakujeme.Apríl 2024, Hugo
  • užasný prístupMarec 2024, Denisa
  • maximálna spokojnosť ďakujem veľmi pekne pani doktorke za prístupMarec 2024, Tomáš
  • Velmi privetiva a profesionalna doktorka. Vsetko pekne vysvetli,pouci. Celkovy dojem z vysetrenia velmi prijemny,odporucam vsetkymi desiatimi.Marec 2024, Lenk
  • Замечательный доктор, очень добрая и профессиональнаяMarec 2024, Alexandr
  • Bezproblemove stretnutie s lekaromFebruár 2024, Juraj
  • Pani doktorku velmi rada odporucam, vyborny pristup k detom, kvalitne vybavenie ambulancie. Uz budeme chodit len semFebruár 2024, Nina
  • Výborná pani doktorka, veľmi milá, skvelá voľba hlavne pre deti.Február 2024, Linda
  • Spokojnost ako vzdy, dakujeme za trpezlivost pani doktorky.Február 2024, Robert
  • Pani doktorka vysetrila a skontrolovala dcerke zrak, zaver vysetrenia mi vysvetlila a poucila co znamena. Pozitivne hodnotim aj milu komunikaciu s malou pacientkou.Február 2024, Laura
  • Boli sme velmi spokojni. Skvely pristup.Február 2024, Martina
  • Vysoko profesionalny pristup, lekarka naviac velmi mila Február 2024, Tatiana
Zobraziť ďalšie hodnotenia »« Skryť hodnotenia

O lekárovi / ambulancii:

 špecializovaná  očná ambulancia rodinného typu, orientovaná na poskytovanie služieb pre všetkých členov rodiny – od najmenších, až po najstarších. Poskytujeme vyšetrenia, diagnostiku, analýzu a liečbu ochorení, ktoré majú spojitosť so zrakom, resp. sa v očiach zobrazujú. Najnovšie prístrojové vybavenie od špičkových svetových výrobcov, ktorým disponujeme, vie obsiahnuť vyšetrenie nielen dospelých, ale aj špecifických pacientov – deti.

Pre výkon takéhoto rozsahu sú potrebné nielen kvalitné prístroje, ale aj personál, ktorý vie ponúknuť adekvátnu pomoc.

Odborným garantom a súčasne vedúcim lekárom je MUDr. Iveta Elízová, ktorá pôsobí v oftalmológii viac ako 30 rokov. Počas tohto obdobia sa venuje deťom, ale aj dospelým. Má všetky atestácie z očného lekárstva, operuje deti a pracuje na pracovisku najvyššieho typu  pediatrickej oftalmológie, ktoré rieši najvážnejšie a najproblematickejšie prípady z celého Slovenska. Okrem toho stála pri vybudovaní očnej ambulancie pre VW závod Bratislava, ktorú aj 17 rokov viedla so zameraním na liečbu chorôb. Taktiež vykonávala pedagogickú činnosť. Je autorkou a spoluautorkou viacerých odborných materiálov v oblasti oftalmológie.

Pre paralelu s rodinným zameraním sme vytvorili  adekvátne podmienky, nie však v nemocnici, ani vo veľkých centrách, ale v privátnej pokojnej atmosfére, kde je čas na vyšetrenie a prediskutovanie zisteného stavu. V pokojnej atmosfére vyšetríme celú rodinu a máme priestor na celkovú rodinnú anamnézu. V prípadne akútneho stavu, nečakáte, ale podľa dohovoru, prídete hneď. Kedykoľvek podvečer alebo večer.

Keďže sme ambulancia rodinného typu, myslíme i v súvislostiach rodinnej anamnézy, genetických predispozícií, a v prípade zistenia nálezu u rodičov, automaticky odporučíme sledovanie detí.

Našou filozofiou je okruh spokojných rodín, kde celé generácie budú mať na jednom mieste sústredenú starostlivosť o svoje zdravie, ktoré vnímame cez oči. Pre ich spokojnosť ponúkame dobré služby, pohodovú atmosféru, potrebnú odbornosť, zameranie na detail,  ústretovosť, a istotu, že kedykoľvek budú potrebovať, sme k dispozícii.

Ponúkané služby:

Poskytujeme jednorazové individuálne vyšetrenia, či už pre deti alebo dospelých, ako aj liečbu a prípadné kontroly. Vyšetrenia realizujeme bez výmenných lístkovbez doporučení obvodných lekárov.

Vykonávame  komplexné preventívne vyšetrenia, ako aj špecificky zamerané vyšetrenia podľa potrieb klientov s následnou liečbou,  vyšetrenia pre odborných lekárov (hypertonici, reumatici, neurologickí pacienti, pacienti s poruchou imunity…), taktiež vykonávame vyšetrenia pre potreby zamestnávateľov, vyšetrenia potrebné pre vodičský preukaz, zbrojný preukaz a ďalšie potvrdenia o spôsobilosti. Súčasne vykonávame aj kontroly po ošetrení na pohotovosti, či už u nás alebo na inom pracovisku očnej pohotovosti.

Vyšetrenia vykonávame pre deti už od novorodeneckého veku, vrátane screeningových vyšetrení (zachytenie vrodených vývojových chýb). Ponúkame jednorazové vyšetrenia zamerané na riešenie konkrétnych zdravotných problémov spojených s následnou liečbou a kontrolami. Súčasťou vyšetrení sú i detailné usmernenia pre rodičov pri liečbe detských očných ochorení, nakoľko si uvedomujeme skutočnosť, že deti pri liečbe ochorení musia byť pod dohľadom rodičov, pretože nesprávna a nedôsledná liečba môže viesť až k trvalému poškodeniu zraku.

 

365+ Vykonávame vyšetrenia očí podľa potrieb klientov. Jedná sa o špecificky zamerané vyšetrenia, ako  aj komplexné vyšetrenia zraku. Uvedomujeme si však, dôležitosť systémového prístupu, preto našim klientom ponúkame nielen jednorazové vyšetrenia, ale aj rôzne kategórie priebežnej starostlivosti o zrak. Od jednotlivých klientov, rodiny, chronických pacientov až  po firmy.

Poskytujeme aj očnú pohotovosť 7 dní v týždni od 18. hod. do 20. hod., v prípade mimoriadnych prípadov aj neskôr. Túto službu poskytujeme nielen našim pacientom ale aj pacientom, ktorí u nás nie sú zaevidovaní. Súčasne k pohotovosti poskytujeme i následné rekonvalescenčné kontroly pacientov.

 

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie