Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov

Lekári s možnosťou objednania online

Obrázok : MUDr. Lenka Baňasová

MUDr. Lenka Baňasová

MUDr. Baňasová Lenka, zubár, Ružinov | NávštevaLekára

Stomatológia - zubná ambulancia, zubár

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 2 - Ružinov
Bratislavský kraj

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

O lekárovi / ambulancii:

Veríme, že dôraz na komunikáciu, komfort pacienta a neustále vzdelávanie sa je to najdôležitejšie, aby od nás pacient odchádzal vždy spokojný.

Nikdy nestojíme v jednom bode. Stále existujú novšie a novšie postupy liečby, ktoré ešte viac spríjemnia vašu návštevu. Využívame možnosti ďalšieho vzdelávania sa a dopĺňania si vedomostí v najnovších trendoch stomatológie.

V súčasnosti prijímame nových pacientov a preto v prípade vášho záujmu ste srdečne vítaní. Spoločne sa pokúsime dosiahnuť optimálne zdravie ústnej dutiny pre vás a vašu rodinu.

Ponúkané služby:

VSTUPNÉ VYŠETRENIE:

Na prvej návšteve kompletne vyšetríme vaše zuby a priľahlé mäkké tkanivá ústnej dutiny vrátane skríningu rôznych ochorení v dutine ústnej, hlavy a krku.

Na základe nášho vyšetrenia Vám bude navrhnutá paleta možností ošetrenia Vašich zubov v súlade s Vašími požiadavkami.

Takisto Vám spravíme aj nevyhnutné RTG snímky potrebné pre presnú diagnostiku.

STOMATOLOGICKÁ CHIRURGIA:

Zákroky na mäkkých a tvrdých tkanivách ústnej dutiny.

Zákroky preventívne, terapeutické, kozmetické v lokálnej anestézii.

Pri zlomení zubu, alebo jeho poškodení kazom sa zub ošetrí výplňou, korunkou alebo iným ošetrením. Niekedy je žiaľ zub natoľko poškodený, že nie je možné ho ošetriť akýmkoľvek spôsobom a musí byť extrahovaný.

Ďalšie dôvody pre extrakciu:
-niektorí pacienti majú nadpočetné zuby, ktoré bránia ďalším zubom prerezať sa
-pacienti pred ortodontickou liečbou (strojčeky), ktorým treba extrahovať zuby pre vytvorenie dostatočného priestoru pre ďalšie zuby, ktoré sa plánujú posúvať do vzniknutého priestoru.
-pacienti pred ožarovaním oblasti hlavy a krku, pokiaľ sa zub nachádza v priestore ožarovania a je to odporúčané lekárom
-pacienti užívajúci chemoterapiu, ktorá výrazne oslabuje ich imunitný systém, čím vzniká vysoké riziko infekcie. Zuby s nedostatočným biologickým faktorom je preto lepšie extrahovať.
-pacienti pred orgánovou transplantáciou, pokiaľ infikované zuby by sa mohli stať potenciálnym zdrojom infekcie po transplantácii. Pacienti po transplantácií užívajú lieky na potlačenie imunitného systému a je u nich vysoké riziko infekcie.

DETSKÁ STOMATOLÓGIA:

Na prvej návšteve Vaše dieťa komplexne vyšetríme a pokiaľ to bude potrebné, spravíme mu aj nevyhnutné RTG snímky. Ste vítaní byť pri vyšetrení spolu so svojim dieťaťom priamo v ambulancii. Po vyšetrení Vám navrhneme ďalší postup liečby (ak to bude nevyhnutné), prípadne Vám odpovieme na akékoľvek Vaše otázky.

Cenník:

 

Fotogaléria: