Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Jana Margitfalviová

MUDr. Jana Margitfalviová

MUDr. Margitfalviová Jana, diabetológ, Staré Mesto | NávštevaLekára


Diabetológ - diabetológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 1 - Staré Mesto
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV! Registračný poplatok za jednorázové vstupné vyšetrenie je 69 eur. V ambulancii ponúkame: komplexné diabetologické vyšetrenie, edukáciu pacientov s diabetes mellitus, laboratórne vyšetrenia, orálny glukózotoleračný test (oGTT). Na prvé vyšetrenie je potrebný výmenný lístok.

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup WiFi N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

 

O lekárovi / ambulancii:

Absolvovala štúdium Všeobecného lekárstva na Lekárskej fakulte UK v Bratislave. Pracovne pôsobila na Klinike pracovného lekárstva Fakultnej nemocnice Bratislava a na Klinike kardiológie a angiológie Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb, kde získala atestáciu z internej medicíny a z angiológie. Od r. 2014 pracuje ako ambulantný diabetológ v Bratislave, v roku 2016 získala atestáciu v odbore diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy. V ambulantnej praxi sa venuje komplexnej liečbe pacientov s poruchami metabolizmu - diabetes mellitus 1. a 2. typu, prediabetes, skríning a liečba gestačného DM. Vo svojej praxi využíva moderné diagnostické a liečebné postupy, vrátane technológií a prostriedkov telemedicíny. Starostlivosť tiež zahŕňa liečbu dedičných a iných porúch metabolizmu lipidov, s dôrazom na prevenciu cievnych komplikácií, a to nielen u pacientov s diabetes mellitus.

Ponúkané služby:

Cieľom diabetologickej ambulancie je poskytovanie komplexnej  a nadštandardnej  starostlivosti o pacientov s diabetes mellitus a metabolickými ochoreniami. Táto zahŕňa primárnu a sekundárnu prevenciu, diagnostiku a liečbu  pacientov.

Fotogaléria: