Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Juraj Letkovský

MUDr. Juraj Letkovský

Gastroenterológ Bratislava Ružinov, MUDr Letkovský, - kontakt, objednanie


  • Imrich hodnotí:
    Bola som velmi spokojná s pristupom, Určite,že sa k nemu vrátim.

Gastroenterológ - gastroenterológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 2 - Ružinov
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Novú gastroenterologickú kliniku otvárame od 1.3.2024. Registračný poplatok za vstupné vyšetrenie v rozsahu 30 min je 80 €. Na vyšetrenie u nás výmenný lístok nepotrebujete.

Informácie o ambulancii:

Bezbariérový prístup N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Bola som velmi spokojná s pristupom, Určite,že sa k nemu vrátim.Apríl 2024, Imrich

O lekárovi / ambulancii:

Štúdium na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave som ukončil v roku 2012 a svoje postgraduálne štúdium PhD. v odbore Vnútorné choroby som ukončil v roku 2016. Po štvorročnom pôsobení na V. internej klinike LFUK a Univerzitnej nemocnice Bratislava som začal pracovať na Gastroenterologickej klinike Univerzitnej nemocnice Bratislava a Slovenskej zdravotníckej univerzity. V roku 2018 som na LFUK získal špecializáciu v odbore gastroenterológia.

Od roku 2017 pôsobím ako gastroenterológ na Gastroenterologickom oddelení Národného onkologického ústavu (NOÚ). Zároveň som členom výboru Sekcie mladých gastroenterológov Onkologickej sekcie Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti. 

Okrem kolonoskopie a gastroskopie sa tiež venujem endosonografii a ERCP v diagnostike a terapii ochorení pankreasu a žlčových ciest. Som spoluautorom prebiehajúcej multicentrickej štúdie zameranej na kvalitu kolonoskopie na Slovensku. Som držiteľom certifikátov Diagnostická a intervenčná ezofagogastroduodenoskopia (2022) a Endoskopická retrográdna cholangiopankreatikografia (2023).

Ponúkané služby:

    V Dr. GASTRO sme pre vás spojili odbornosť a ľudskosť, aby sme vám poskytli najvyššiu úroveň gastroenterologickej starostlivosti. 

    Pretože vieme, aké stresujúce vedia byť gastroenterologické vyšetrenia, sme tu pre vás s profesionálnym prístupom, rýchlymi a bezbolestnými vyšetreniami a ústretovým personálom, ktorý vás bude empaticky sprevádzať každým krokom. 


    Naše služby:

    • Konzultácia pre dôkladné zhodnotenie vášho zdravotného stavu
    • Gastrofibroskopia 
    • Kolonoskopia
    Všetky endoskopické vyšetrenia vykonávame endoskopmi s vysokým rozlíšením s možnosťou virtuálnej chromoendoskopie (zobrazenie slizníc v špeciálnom farebnom svetle) a insuflácie oxidom uhličitým, čo významne znižuje nepríjemné pocity počas a najmä po vyšetrení.

    Cenník:

     

    Fotogaléria: