Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Alena Ftáčniková

MUDr. Alena Ftáčniková

MUDr. Ftáčniková Alena, kardiológ, Staré Mesto | NávštevaLekára


  • Katarína hodnotí:
    veľmi profesionálny prístup max. spokojnosť
Zobraziť ďalšie hodnotenia

Kardiológ - kardiológia

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 1 - Staré Mesto
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV na ECHOKARDIOGRAFICKÉ VYŠETRENIE. NEJEDNÁ SA O KOMPLETNÉ KARDIOLOICKÉ VYŠETRENIE. Registračný poplatok za echokardiografické vyšetrenie je 39 eur. Služby poskytujeme iba pacientom nad 18 rokov. Na vyšetrenie je potrebné priniesť VÝMENNÝ LÍSTOK na echokardiografické vyšetrenie od všeobecného lekára!

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Ošetrila ma MUDr. Némethová, ale inak OK.Apríl 2024, Milan
  • veľmi profesionálny prístup max. spokojnosťJanuár 2024, Katarína
  • Veľmi milá pani doktorka. Odporúčam. December 2023, Peter

O lekárovi / ambulancii:

Štúdium medicíny na Lekárskej Fakulte UK v Bratislave úspešne zakončila v roku 2005. Piaty ročník štúdia absolvovala na Universitá Cattolica del Sacro  Cuore v Ríme. Prvé tri roky pracovala v Španielsku ako všeobecný lekár a lekár urgentného príjmu. Od roku 2008  do roku 2022 pôsobila na Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave, kde sa venovala  najmä predoperačnej a perioperačnej echokardiografii, výsledkom čoho bolo aj  získanie celosvetovo uznávaných európskych certifikácii z transtorakálnej a transezofageálnej echokardiografie. V roku 2014 nadobudla atestáciu z kardiológie. Absolvovala viaceré zahraničné odborné stáže, v Prahe v IKEME, v Brne, v Atlante v USA, v Lipsku a v Padove. Má bohaté skúsenosti s diagnostikou a liečbou mnohých kardiálnych ochorení, ako i s managementom  pacientov po náročných  operáciách srdca.

Ponúkané služby:

Cieľom kardiologickej ambulancie je poskytovanie komplexnej  a nadštandardnej  starostlivosti o pacientov so širokým spektrom kardiovaskulárnych ochorení. Táto zahŕňa primárnu a sekundárnu prevenciu, diagnostiku a liečbu  pacientov s nekomplikovaným vysokým krvným tlakom až po sledovanie a liečbu pacientov po infarkte myokardu, operáciách srdca, so srdcovým zlyhávaním či rôznymi formami kardiomyopatií a arytmií.

Cenník:

 

Fotogaléria: