Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : Mgr. Iveta Hírešová

Mgr. Iveta Hírešová

Mgr. Hírešová Iveta, psychológ, Ružinov | NávštevaLekára


  • Katarína hodnotí:
    Veľmi odporúčam Ivetku ako terapeutku. Jej prístup je úžasný, keď vidí,že je toho na vás veľa, dokáže spomaliť...

Psychológ

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 2 - Ružinov
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

Uvedené termíny a časy je potrebné si overiť telefonicky alebo mailom. Bez potvrdenia z mojej strany nie sú záväzné. Ďakujem za pochopenie.

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

  • Veľmi odporúčam Ivetku ako terapeutku. Jej prístup je úžasný, keď vidí,že je toho na vás veľa, dokáže spomaliť a prispôsobiť sa vám. Na mna pôsobila veľmi upokujúco, jej hlas aj celkovo ako osoba, cítila som sa u nej bezpečne a nebála som sa vyjadrit, otvoriť či ukázať emócie. Pomohla mi vyriešiť problémy v živote, správnymi otázkami má naviedla na odpovede.Marec 2023, Katarína

O lekárovi / ambulancii:

Mám vyštudovanú jednoodborovú psychológiu a som frekventantkou výcviku v psychoanalytickej psychoterapii. Poskytujem psychoterapiu pod supervíziou. Zároveň poskytujem služby koučingu psychedelickej integrácie a v Bratislave tiež vediem skupiny zamerané na psychedelickú integráciu pod odbornou hlavičkou českej inštitúcie Beyond Psychedelics. Taktiež som certifikovanou ffacilitátorkou práce s dychom. 
 
Poskytujem individuálne sedenia dospelej klientele. Psychoanalytický prístup v psychoterapii je účinný na široké spektrum psychických problémov (poruchy vzťahovej väzby, ranná traumatizácia, poruchy osobnosti...), pričom záleží na klientovi, nakoľko je schopný sebareflexie a introspekcie a či mu vyhovuje trpezlivá hĺbková práca na sebe. Jedná sa o dlhodobú formu verbálnej psychoterapie s intenzívnou frekvenciou sedení (min. 1 x týždenne, štandardne 2 x). V psychoterapeutickom spojenectve s klientom sa snažíme o zvýšenie úrovne sebapoznania, prichádzame na koreň problémového správania a prežívania, postupne prepracovávame nežiadúce javy v psychike alebo sa učíme lepšej emočnej regulácii či akceptovať to, čo je nezmeniteľné. Spoločne sa môžeme dopracovať k zníženiu emočného utrpenia, zvýšeniu odolnosti voči ochoreniam, nájsť väčší či chýbajúci zmysel v živote, zlepšiť si vzťahy a objaviť a využiť svoj potenciál. 

Ponúkané služby:

Liečba ranných tráum, porúch citovej väzby, porúch osobností, stavov vyhorenia, pocitov osamelosti a izolácie, nízkej sebahodnoty, depresívnych a úzkostných stavov, nezhôd vo vzťahoch... 

Cena: 50,- Eur / sedenie 

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie