Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov

Lekári s možnosťou objednania online

Obrázok : MUDr. Karol Szilassy

MUDr. Karol Szilassy

MUDr. Szilassy Karol, urológ, Kráľovský Chlmec | NávštevaLekára

Urológ - urológia

Sestra:

 

Adresa:

Kráľovský Chlmec
Košický kraj

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

O lekárovi / ambulancii:

 

Ponúkané služby:

Personál urologickej ambulancie je zložený z lekára s atestáciou v odbore urológia a dvomi zdravotnými sestrami. Miestom výkonu je Kráľovský Chlmec a dvakrát týždenne v poobednajších hodinách Veľké Kapušany.

Vrámci modernej diagnostiky v odbore urológia pracujeme s modernou prístrojovou technikou. Ambulancia je vybavená centrifúgou s mikroskopom (laboratórne vyšetrenie moču), ultrasonografmi (prenosným, stacionárnymi s biplanárnymi rektálnymi sondami na zobrazenie urogenitálneho systému), flexibilným a rigídnym cystoskopom s bioptickými kliešťami(vyšetrenie močového mechúra a močovej rúry), bioptickou pištoľou (biopsia prostaty), uroflometrom (vyšetrenie prietoku moču močovou rúrou) a autoklávom (sterilizácia príslušenstva ambulancie).

Naša ambulancia sídli v príjemných moderných priestoroch lekárne Ficaria s vlastným vchodom a vlastnou čakárňou s toaletami. Vykonávame diagnostiku a liečbu urologických ochorení dospelých a základnú diagnostiku detských urologických ochorení . Úzko spolupracujeme s andrologickou (erektilné poruchy aporuchy fertility), litiatickou ("drvenie" obličkových kameňov ) a detskou urologickou ambulanciou, uroonkologické ochorenia konzultujeme s Východoslovenským onkologickým ústavom v Košiciach, využívame služby neštátnych biochemických a cytologických laboratórií so sídlom v Košiciach.

Veríme, že kombinácia príjemného prostredia s modernými vyšetrovacími metódami a erudovaným personálom prispeje k Vašej spokojnosti s činnosťou našej ambulancie.

Cenník:

 

Fotogaléria: